Kiezen voor de Keizerskroon

U bent op zoek naar de juiste basisschool voor uw kind. Wilt u een fijne schooltijd voor uw kind, waarin uw kind leert, ontdekt en zo goed voorbereid de toekomst in kan? Maak dan kennis met de Keizerskroon.

We zijn een nieuwe school met mooie, ruime lokalen. Met een ambitieus en divers team geven we hier onderwijs aan zo’n 525 leerlingen, verdeeld over 23 groepen. We werken met het ‘vijf-gelijke-dagen-model’ waarbij de schooltijden elke dag hetzelfde zijn: van 8.30 tot 14.00 uur. Voor u wel zo prettig!

Naast de basisvakken rekenen, taal en lezen bieden we de andere vakgebieden op een doordachte en eigentijdse wijze aan via IPC. Dat staat voor International Primary Curriculum. Hierin staat altijd een bepaald thema centraal dat we laten aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Een voorbeeld: is het thema “chocolade”, dan kijken we bij het vak Geschiedenis naar de historie van chocola en bij Aardrijkskunde waar de cacaobomen staan.

Misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor de Keizerskroon: de sfeer. Loop eens binnen en zie hoeveel plezier zowel de kinderen als de leerkrachten hebben. Dat is met recht de kroon op ons werk.

Ervaar onze school
We laten u graag zien wat we u vertellen. Bekijk deintroductiefilmof maak een afspraak voor een rondleiding en kennismaking.

Ga verder in: Ik zoek een basisschool